Header image
   

EXECUTIVE LEIDERSCHAPSRETRAITE: PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN PROFESSIONELE EFFECTIVITEIT
 

Bestemd voor leiders in beweging

Deze week is bedoeld voor managers, adviseurs, directeuren en bestuurders, die afstand willen nemen en zichzelf de tijd te gunnen aandacht te schenken aan wat in deze fase van hun leven en werk belangrijk is. Leiders die hun focus opnieuw scherp willen stellen; die zich willen verbreden en verdiepen en bereid zijn daartoe een week ‘binnenste buiten en onderste boven’ te gaan.

Wat biedt deze week

Pierrefitte is een vrijplaats voor reflectie, verdieping en inspiratie als het gaat om zelfkennis, ontwikkeling, visie en leiderschap. U kunt zaken in een ander licht bezien, persoonlijke ballast opruimen en uw rugzak opnieuw ordenen. Het zakelijke wordt persoonlijk, het persoonlijke zakelijk. De week sterkt u in wie u bent, wat u doet en hoe u zich verbindt. Opgelucht verlaat u Pierrefitte. U voelt meer ruimte voor wat voor u echt belangrijk is. Uw perspectieven zijn u weer helder geworden en dat geeft u nieuwe energie.
 

ALEGRIA

Afstand verheldert uw twijfels.
U komt op vleugels, geïnspireerd.
Verandering naar licht, brengt
lust tot leven.
 

Alegria - M. Fernhout

 
 

Een aanbeveling

“Ik ben naar Frankrijk geweest, naar Leiderschapsinstituut Pierrefitte voor een intensieve sabbatical. Een leadership journey, voor mensen zoals jij en ik -druk bezette leidinggevenden- zonder meer de moeite waard! Je kunt daar heerlijk afstand nemen van je werk, werk en functioneren met nieuwe ogen bekijken en jezelf weer voeden met nieuwe inspiratie. Ik ben er echt op verhaal gekomen, heb helderheid gekregen in de zaken die me bezig hielden, voel me innerlijk gesterkt en heb mijn focus weer scherp. Wat aan de orde komt zijn jouw eigen vragen en dilemma’s over leiding nemen over je eigen leven en leiderschap naar anderen. Daar vind je je eigen antwoorden op. Antwoorden -zoals ik dat voel- met een verrassende impact op je persoonlijke kracht. Er is daar niks zweverigs, je wandelt veel en hebt de mooiste gesprekken. Oprechte gesprekken, ook aan de hand van persoonlijke vragen, die je laten voelen waar voor jou ruimte is voor groei en andere keuzes. Je bent in heel goed gezelschap, vertrouwd en veilig, van boeiende personen met prominente rollen en ervaringen in de ‘BV Nederland’, die bereid zijn veel te geven en te ontvangen. De plek is prachtig, de verzorging prima en de coaching door Gerard Vennegoor top. Een warme en eerlijke vent, door de wol geverfd, waarvan je de support krijgt die je nodig hebt en met wie je ook veel plezier hebt. Hij en zijn vrouw Marja maken het je echt naar je zin. Een bijzonder inspirerende week, ik heb het ervaren als dichter thuiskomen bij mezelf. Ik voel me opgefrist en fitter. Ik weet zeker dat ik nu krachtiger functioneer en met zoveel meer plezier. Moet jij ook gewoon doen. Beter kun je je niet wensen, als je geeft om jezelf, je dierbaren, je werk en je bedrijf.”

Programma

  • Een intensief, krachtig en flexibel programma, afgestemd op individuele behoefte al dan niet in een kleine groep.
  • Het programma loopt van zondagavond 19.00 uur tot zaterdagochtend na het ontbijt.
  • Dagelijks een ochtend-, middag- en avondprogramma met voldoende tijd voor maaltijden, ontspanning, persoonlijke feedback en individuele advies-/coachingsgesprekken.
  • Via diverse onderzoeksinstrumenten en interactieve dynamiek krijgt u scherper inzicht in uw dilemma’s in leven en werk, uw eigen ontwikkelingsverhaal, uw drijfveren, (verborgen) kwaliteiten, vertrouwde overtuigingen en patronen, werkstijl en loopbaanperspectief.